Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (121. ep.) 17.07.2017. – Deda Suđan i deda Puro se mire!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (121. ep.) 17.07.2017. – Deda Suđan i deda Puro se mire!

By  | 

Deda Suđan i deda Puro se mire!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće kako Kunalov deda (Suđat) pita obezbeđenje da izbaci Purušotam dedu iz kuće. Oni se međusobno optužuju i grde. Megna i Šorvori staju da ih umire. Megna sklapa ruke i moli ih da se smire i prekinu sa tim neprijateljstvom. Šorvori im kaže da imaju jednu stvar zajedničku – obojica su dobri i vole svoju porodicu. Pita ih zašto se njihovo prijateljstvo pretvorili u mržnju. Oni se gledaju ljutito i ćute. Šorvori ih pita zar je razlog za to toliko velik pa da ćute. Svi gledaju i napeti su. Deda kaže da ne želi da kaže. Nandkišor se naljuti.
Teni ulazi u svoju sobu i misli da Aman nije pročitao pismo još. Aman ulazi unutra i pita je da se odmori. Part dolazi i pita ih šta to rade tu zajedno. Aman mu kaže da ju je samo pitao da se odmori. Teni mu kaže da je dobro i pita ga da ide i zove Šorvori. Tada, Šorvori ga zove i kaže mu kako se dede svađaju i mrze. Part je pita da sazna razlog i doda da Aman, Teni i on dolaze tamo uskoro. Part je pita da napravi slatkiš i nahrani ga. Teni im kaže da budu u kuhinji sa njom.
Nandkišor pita svog oca ko je taj Purošotam Banušali i da li da ga izbaci napolje. Deda ga grdi i kaže mu da ne priča tako prema odraslima. Šorvori im kaže da će igrati muzičke stolice i da svi moraju da učestvuju u tome. Nena pita Nirmalu i Nandkišora da se pridruže. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site