Dila od 111 do 114 epizode - Turske-Serije.Net

Dila

Dila od 111 do 114 epizode

By  | 

Dila od 111 do 114 epizodeDila od 111 do 114 epizode

111 Epizoda

Arzu se u bolnici bori za život. Fuat je došao pred zid, počinje koristiti svoje zadnje adute. Arzu Rizi želi reći istinu. Hoće li Riza na vreme stići k Arzu?
Dila ne uspeva pobeći Fuatu. Ko će je spasiti?
Azer je spasio Dilu od Fuata. Dila je i dalje u šoku jer ju je Fuat napao. Fuat je mrtav.

112 Epizoda

Azer odmah nazove Rizu i kaže mu da je spasio Dilu. Suat ne može verovati da je njegov brat mrtav. Riza je napokon opet s Dilom.
Azer je Dili objasnio što će reći policiji. Njih dvoje moraju dati isti iskaz. Azer misli da će se izvući jer je ubistvo počinio u samoobrani. Hoće li završiti u zatvoru?
Melis je saznala da je Arzu umrla te pokušava sebi oduzeti život. Hoće li Riza stići spasiti svoju kćer?

113 Epizoda

Fatma više nikome ne veruje, ostala je sama. Ko će pomoći Fatmi da se izvuče iz ove situacije? Azer i Dila našli su se na mestu na koje ih je uputila Fatma. Azer čeka da mu Fatma kaže šta želi. U trenutku kad mu kaže da će se udati za Dogana, Azer doživi nervnii slom. Dila ga pokušava smiriti, ali Azer nema mira i kaže Fatmi da od toga braka neće biti ništa.

114 Epizoda

Suat istražuje ubistvo svoga brata. Misli da je Azer sarađivao s Fuatom i daje se u potragu za dokazima. Hoće li Džanan moći sprečiti Suata da ih nađe? Hoće li Džanan prikriti dokaze kako bi pomogla svojoj prijateljici Dili?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site