Dila od 115 do 118 epizode,Kraj druge sezone - Turske-Serije.Net

Dila

Dila od 115 do 118 epizode,Kraj druge sezone

By  | 

Dila od 115 do 118 epizode
115 Epizoda
Azer čeka da mu Fatma kaže šta želi. U trenutku kad mu kaže da će se udati za Dogana, Azer doživi nervni slom. Dila ga pokušava smiriti, ali Azer nema mira i kaže Fatmi da od toga braka neće biti ništa. Dila je u šoku, misli da Fatmina odluka nije promišljena. Suat istražuje ubistvo svoga brata. Misli da je Azer surađivao s Fuatom i daje se u potragu za dokazima.

116 Epizoda
Dr. Hakan doveo je svoju porodicu na farmu kako bi isprosili Jasemininu ruku. Hoće li njegova majka, gđa Mesude, misliti da je Jasemin vredna njenog sina? Kako će Dila reagovati na to što gđa Mesude koristi svaku priliku da ponizi Jasemin? Suat i Dogan nalaze se u tajnosti, ali sledi ih Azerov čovek. Azer ne želi da se Fatmi dogodi bilo šta loše pa daje sve od sebe kako bi razotkrio Doganove prljave poslove.

117 Epizoda
Suat istražuje ubistvo svog brata. Misli da je Azer sarađivao s Fuatom i daje se u potragu za dokazima. Hoće li Džanan moći sprečiti Suata da ih nađe? Hoće li Džanan prikriti dokaze kako bi pomogla svojoj prijateljici Dili?

118 Epizoda
Azer ne želi da se Fatmi dogodi bilo šta loše pa daje sve od sebe kako bi razotkrio Doganove prljave poslove. Suat i Dogan i ne slute da ih neko fotografise ni da će Azer te fotografije pokazati tužiteljici Džanan. Džanan je sve što zna rekla Rizi i Dili. Riza više ne zna kome verovati.. Ne može dopustiti da Dogan prođe nekažnjeno za to što je učinio. Azer se odlučio razračunati sa svima. Prvo će razotkriti sva Sultanina nedela. Sultan je suočena s optužbama za ubistvo Diline majke. Kako će se ovaj put izvući?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site