Dila od 86 do 90 epizode - Turske-Serije.Net

Dila

Dila od 86 do 90 epizode

By  | 

Dila od 86 do 90 epizodeDila od 86 do 90 epizode

86 epizoda

Riza beži iz zatvora i dolazi na Dilino i Suatovo venčanje. Slama ga prizor koji ugleda. Suat je dobio šta je hteo. Dila je bespomoćna. Postala je Suatova žena da spasi Rizu od zatvora. Efe odlazi u policiju čim uspe pobeći Azeru. Kako će se Azer izvući iz ove nevolje?

87 epizoda

Požar u Rizinim skladištima porodicu Selamoglu staviće u težak položaj. Riza nakon dugog vremena razmišljanja i odustaje od svega. Na veliko iznenađenje Suat održi svoje obećanje Dili te pusti Rizu iz zatvora. Hoće li Riza na kraju moći izaći iz zatvora? Je li Suat smislio neki novi plan kako bi ugrozio Rizu?

88 epizoda

Dila je slomljena. Za nju je sve gotovo. Želi okončati svoj brak sa Suatom, ali Suat tek počinje sa svojim igricama. Vrlo jasnim rečima odbija razvod.Džanan kreće istraživati ko je naradio ubistvo Rize. Jedini sumnjivi su Azer i Suat. Azer i Suat uživaju u činjenici da je Riza umro. Šta će se dogoditi Azeru i Suatu kad istina izađe na vielo?

89 epizoda

Suat sazna da Riza nije stvarno umro. Pobesni kad ugleda Rizu i Dilu u vikendici, ali im se ne pokaže. Suat kuje nove planove. Nesvesni svega, Dila i Rıza nadoknađuju propušteno. Više ništa neće biti kao pre. Riza se više ne želi praviti da je mrtav i želi da svi saznaju istinu.

 

90 epizoda

Dila ne želi rizikovati. Misli da će Suat opet učiniti Rizi nešto nažao. Suat više nikome ne veruje, čak i Azeru preti. Džanan misli da su se Suat i Azer ujedinili i traži dokaz da Riza nema pravo. Arzu uspe pobeći od Kadira. Arzu ode Rizi i kaže mu da mu je skladište zapalio Kadir. Šta će Riza učiniti?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site