Dilara odlazi sa Harunom i svojim sinom?!

Turske Serije

Paramparca 63 epizoda drugi deo, Dilara odlazi sa Harunom i svojim sinom?!

By  | 

pageDilara odlazi sa Harunom i svojim sinom?!

Ozguru je neko pocepao gume na autu. Hauzal se nudi da mu kupi nove.Oguz se protivi, ali ga Hazal ubedjuje da novac za nove gume prihvati kao zajam i da joj vrati kad snimi album.

Džansu sa svog broja zove Haruna. Harun vidi nepoznat broj i javlja se.Džansu mu govori da ona sve zna i da ako on( Harun ) voli zaista njenu majku vratiće joj bebu.Harun razmišlja da vrati Alaza, ali ga tetka ubedjuje da tada nikad neće imati ni Dilaru, a ni sina.

Ozkan saznaje da Džansu i Dilara nisu kući i odlazi kako bi video Sevinć.On izvodi Sevinć u obližnjem kafeu na kafu.Ozkan se u kafeu predstavlj kao jako važna i uticajna osoba kako bi se dopao Sevinć.Sevinć ga pita da li ima dece.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Džihan odlazi kod Ajše.Pokušava da joj objasni situaciju. Ajše je povredjena jer misli da je Džihan za svog sina rekao da je sin nekog drugog. Džihan je povredjen što ga Ajše smatra za takvu osobu i ljut odlazi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site