Divlja mačka – 31. epizoda

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – 32. epizoda

By  | 
source: novelasradar.blogspot.com

source: novelasradar.blogspot.com

Prevod: Tempesta

Lorenza kaže Agustu da će njihova deca saznati da je on stvarno kriv za ono za šta ga Tihi optužuje i oni tu neće moći ništa da urade.
Marijano odlazi kod Pabla jer ne želi da budu u svađi. Pablo mu kaže da se oseća kao da će ići na sahranu, a ne na svoje venčanje. Marijano ga savetuje da pokuša da zavoli Moniku.
Karlos odvodi Virhiniju kod Italijana na picu. Italijan nudi besplatnu hranu kako bi izvukao Karlosu Esmeraldinu adresu, ali je ovaj ne zna.
Kada ljutiti Pablo kaže Haroći da je Esmeralda samo ljubavnica Tihog, ovoj izleti da je on njen otac. Ipak, Pablo kaže da će se u svakom slučaju oženiti Monikom i ispuniti Esmeraldinu želju, a to je da je ostavi na miru.
Pablo govori Lorenzi da je Tihi Esmeraldin otac. Ova je u šoku.
Esmeralda se ljuti na Haroću što je išla kod Pabla. Ona kasnije sanja da prekida venčanje Monike i Pabla, ali Pablo ne obraća pažnju na nju i namerno ljubi Moniku. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site