Pablo ostavlja Moniku na venčanju!

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – 33. epizoda – Pablo ostavlja Moniku na venčanju!

By  | 

download (16)

Pablo i Marijano se svađaju oko Esmeralde. Marijano kaže kako se ne bi dvoumio da prizna Esmeraldinu decu. Pablo je ljubomoran i zapitkuje ga da li je zaljubljen u Esmeraldu. Ovaj odgovori da njega to ne treba da bude briga.
Pablo stiže u crkvu, ali tamo je i Haroća, koja je ponela jednu od Esmeraldinih beba. Ona se suočava sa Pablom i tera ga da pogleda svoje dete i da se uveri da je njegovo. Neka mu kaže, ako može, da će se oženiti drugom ženom. Pablo emotivno gleda svog sinčića. Haroća mu ga pruža i Pablo bi da ga uzme, ali ga Marijano sprečava. Kaže da je već stigao dotle i mora nastaviti dalje. Monika kreće ka oltaru. Pablo mu kaže da je to njegov sin, ima njegove crte lica. Sad mu je jasno, to jesu njegova deca, sve je bila prevara, Esmeralda ga nije prevarila. Monika je stigla do oltara, a Pablo samo gleda u sina. Lomi se. S jedne strane, zna da su blizanci njegovi, a s druge, zna da mu je dužnost da pomogne ocu i da ga Monika voli. Ne čuje pitanje sveštenika prihvata li Moniku za ženu. Na kraju kaže Moniki da mu je jako žao, ali to su njegova deca i ne može se oženiti ni njome ni nekom drugom ženom. Monika uplakana istrči iz crkve. Lorenza je besna i viče na sina. Monikina porodica je takođe jako ljuta. Pablo odlazi sa Haroćom.
Haroća priča Esmeraldi šta se desilo u crkvi.
Marijano prebacuje Pablu da se kasno setio da je otac Esmeraldine dece i pita ga gde je bio onda kad je Esmeraldi trebala podrška.
Agustin ošamari Pabla.
Roberto, Monikin otac, kaže da se stvari neće završiti tako, uništiće Agustina i njegovu porodicu. Njena majka kaže da joj je Lorenza bila kao sestra, ali prekida svaki odnos s njom. Monika im kaže da neće uraditi to što su rekli, ona je dobila ono što zaslužuje. To je posledica njenih postupaka. Voli Pabla svim srcem, ali on nju nikada nije voleo. To joj je toliko puta rekao, ali je ona i bez te ljubavi htela da se uda za njega. Čak su joj to i oni, roditelji, rekli, ali ih ona nije slušala. Zbog ljubavi je sve zaboravila. Pablo je dobar čovek, nije je prevario on već je ona prevarila sama sebe. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site