Divlja mačka – 8. i 9. epizoda - Pablo zaprosi Esmeraldu!

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – 8. i 9. epizoda – Pablo zaprosi Esmeraldu!

By  | 

8. epizoda: Esmeralda je veoma uzbuđena zato što će ići na intervju za posao recepcionarke. Pablo dođe sa svojim bratom Marijanom da mu predstavi Mačku i kaže joj da je to najlepša devojka koju je video zadnjih godina. Pablo i Mačka se ljube, dolazi Italijan i preti im sa pištoljem. U isto vreme, Italijan kaže Riti da je prevarant i da će morati da mu vrati sav novac koji joj je dao. Marijano pita Esmeraldu da li mnogo voli Pabla i koje planove ima, da li je razmišljala da se uda, na šta ova odgovora da jeste. Pablov brat joj kaže da je jako lepa i sviđa mu se, ali mu je žao jer Pablo ima devojku. Monika zaustavlja Pabla pred njegov izlazak da se nađe sa Mačkom i ona oseća da su zajedno.

9. epizoda: Pablo priča sa Esmeraldom i otkriva joj svoja osećanja. Kaže joj da želi da radi i da se venča sa njom. Mačka mu kaže da prvo treba da završi magistraturi a posle da studira slikarstvo, što je zaista njegov san. Ali, Pablo insistira da treba da se venčaju pre svih tih planova, tako da odluči da klekne i da je pita da se uda za njega. Lorensa zahteva od Ines da ne dozvoli da nijedan/niko smeo ne zakorači ponovo u njenu kuću inače će ga strpati u zatvor. Centavito i Mačka pričaju o ljubavi koju Pablo oseća prema njoj i da da sigurno u tom trenutku priča sa svojim ocem. Don Agustin viče na Pabla da ne bude drzak i da ne želi da ga sluša, ali ovaj insistira da želi da se venča sa Esmeraldom što pre. Lorensa priča sa Monikom i laže je, kaže joj da je Pablo taj koji želi da se oženi njom i da je ona prava žena za njenog sina. Mačka ne može da sakrije strah jer zna da je Monika zaljubljena u Pabla i da želi da ih razdvoji. Marijano kaže svojoj majci da Mačka nije loša, samo je naivna i nevina, što izaziva da Lorensa pobesni i pita ga da li je i on zaljubljen u Esmeraldu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site