Divlja macka uskoro na prvoj - Turske-Serije.Net

Vesti

Divlja macka uskoro na prvoj

By  | 

Divlja macka uskoro na Prvoj

Divlja mačka (La gata) je rimejk istoimene venecuelanske serije iz 1968. godine, čiji su scenario Meksikanci već iskoristili pre više od 25 godina snimivši kod nas veoma popularnu seriju “Divlja ruža” (Rosa Salvaje). Meksička serija koja je osvojila publiku i van španskog govornog područja. Ovoga puta glavne uloge su pripale  popularnim glumcima Maite Peroni I Danielu Arenasu, kog trenutno gledamo u seriji “Ukradena ljubav”. Maite, koju znamo iz serija “Buntovnici”(Rebelde) i “Napušteni anđeo” kao i članicu muzičke grupe “Rebelde” je proglašena za najpoplarniji TV glumicu 2014. godine u Meksiku.

Osim sjajne glumačke ekipe, pratimo i uzbudljivu priču, punu zapleta.

Esmeralda, poznatija kao “Mačka”(Maite Peroni) odrasla je na deponiji u predgrađu okružena nehumanim životnim uslovima. Odmalena živi sa Dona Ritom koja je iskorišćava šaljući je na ulicu da prosi i prodaje slatkiše. Tada upoznaje Pabla (Daniel Arenas) mladog bogataša koji se brine za nju i pokušava da joj pomogne iza majčinih leđa. Lorenca, njegova majka na “Mačku” gleda s visine i sa predrasudama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Uloge: Maite Peroni, Daniel Arenas, Erika Buenfil, Laura Zapata

Od ponedeljka, 18. avgusta, svakog dana u 19.20h….Na nasem sajtu sadrzaji unapred….

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site