Divlja mačka – od 39 do 43. epizode

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – od 39 do 43. epizode

By  | 

Divlja mačka – od 39 do 43. epizode

39: Sad kad su Pablo i Esmeralda odlučili da se ponovo vide, Mačka bi mogla da se razočara zato što je Pablo ne pita da ponovo budu zajedno. Takođe, Tihi se objedinjuje sa Felom i on kaže Mački da su oni muž i žena.

40: Nakon mnogo vremena, konačno, Lorenza popušta i spremna je da objavi veridbu svog sina Pabla sa Esmeraldom. Međutim, Pablo je na pragu da donese odluku koja će uticati na život Mačke i njihove dece. Zabava bi mogla tužno da se završi po porodicu, usled zamke koju pripremaju Lorenza i Monika.

41: Esmeralda bi mogla da sazna ko su njeni pravi roditelji, jer Tihi i Fela odlučuju da saopšte tu veliku vest. Takođe, Monika nastavlja da vređa Esmeraldu, zbog čega joj Pablo traži da poštuje majku njegove dece.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

42: Lorenza krivi Pabla što je Agustin lošeg zdravlja, takođe njegov otac ne želi da zna ništa o svom sinu. Pored toga, Tihi je primio Feline medicinske rezultate, čini se da nema dobrih vesti.

43: Nakon što je Esmeralda odlučila da ostavi Pabla, Monika joj objavi rat i spremna je da joj opet ukrade ljubav njenog života Mački. Takođe, Gizela traži način da ponovo osvoji Pabla.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site