Divlja mačka – od 66. do 70. epizode

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – od 66. do 70. epizode

By  | 

Divlja mačka – od 66. do 70. epizode
66: Haroća i dalje ne veruje ništa Lorenzi o ljubavi koju oseća prema Pablovoj i Mačkinoj deci; međutim, Lorenza prizna da koliko god da je pokušavala da voli Esmeraldu, ne može. Pored toga, Esmeralda, kad je stigla kući, prvo želi da vidi svoju decu, ali čeka je veliko iznenađenje.

67: Pre nego što Agustin postupi protiv Tihog, trebalo bi da osigura svoju imovinu i da je stavi na ime druge osobe, u suprotnom bi mogao izgubiti sve. Pored toga, Mačka osvaja novo srce, lekar koji joj radi rehabilitaciju, čini se da je već zaljubljen u nju.

68: Iako svi kažu Tihom da kaže istinu Mački da joj je on otac, on odbija da uradi to dok ne povrati svoje ime Fernando de la Santakruz. Pored toga, Agustin kaže Esmeraldi da ima u svojim rukama Tihog, zbog čega će ga ubrzo vratiti u zatvor.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

69: Iako se Pablo zakleo na večnu ljubav Mački, ona ga je otkrila sa Gizelom, zbog čega mu više ne veruje i razmišlja da ga izbaci iz svog života. U toj situaciji, Marijano bi mogao da iskoristi da se približi Esmeraldi i tako joj osvoji srce.

70: Nakon što je Tihi otkrio Pabla kako se ljubi sa Gizelom, on ga uverava da nikad neće izdati Esmeraldu. Pored toga, Fela uspe da pobegne od zla, ali Agustin ponovo uspe da je liši slobode.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site