Divlja mačka – od 71. do 75. epizode

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – od 71. do 75. epizode

By  | 

Divlja mačka – od 71. do 75. epizode

71: Nekoliko sati pre nego što Esmeralda treba da bude operisana, Pablo odluči da je zaprosi: međutim, ova sreća može biti u senci Gizelinog zla pošto planira da nanese još zla Mački. Pored toga, Gizela je priznala Esmeraldi da joj nikad neće dozvoliti da bude srećna.

72: Gizela insistira na tome da rastavi Pabla iz Mačkinog života, zbog čega je sad odlučila da njen glavni saučesnik bude zmija i iskorišćava to što Esmeralda i Pablo spavaju da ostavi zmiju kod Mačkinih nogu da bi je ujela.

73: Iako je sve bilo spremno da Mačka bude operisana i da ponovo može da hoda, izgleda da je odbila da uđe u salu nakon saveta koji joj je dao doktor Havijer. Međutim, doktor koji leči Esmeraldu uverava Pabla da bez ove operacije Esmeralda nikad neće moći da prohoda.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

74: Izgleda da je Lorenza shvatila da je Gizela bila ta koja je stavila zmiju na Mačkine noge zbog čeba upozori Pabla da bude jako pažljiv sa njom. Takođe traži od svog sina da šta god da se desi, da se oženi sa Esmeraldom.

75: Ines videvši da je novac koji je skupljen na zabavi koju je organizovala Mačka veća suma, odluči da ga ukrade, ali pre toga uperi pištolj u Mačku.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site