Divlja mačka – od 76. do 80. epizode

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – od 76. do 80. epizode

By  | 

Divlja mačka – od 76. do 80. epizode

76: Pablo prizna Havijeru da se boji da ne izgubi Mačku i da je previše voli. Međutim, Havijer je takođe zbunjen u vezi svojih osećanja i kaže da se unutar njega bore dve snage, jedna kao doktor i druga kao čovek.

77: Mačka je, nakon što je počela sa svojom rehabilitacijom, otkrila da je Havijer zaljubljen u nju. Pablo je takođe svestan tih osećanja, zbog čega je spreman da Esmeraldu odvoji od lekara koji je leči.

78: Iako je u početku Lorenza bila u savezu sa Gizelom da bi naškodila Mački, sad Pablova mama proklinje trenutak kad se pojavila Gizela. Pored toga, Agustin je uhapšen i Lorenza ne može da veruje šta se dešava njenoj porodici.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

79: Tokom zabave koja je organizovana na klinici, Gizela iskoristi to što je Pablo ometen da stavi nekoliko kapi nečeg u njegovo piće što prouzrokuje da on izgubi razum. Pored toga, Gizelina opsesija za Pablom je tolika da je bila spremna da se preruši isto kao Mačka da može da ga iskoristi i da Esmeralda misli najgore.

80: Damijan ima u svojim rukama dokaze koji mogu da dokažu nevinost Tihog, zbog čega bi ubrzo mogli pasti krivci. Pored toga, Lorenza se suočava sa Gizelom, pošto je pronašla svog sina Pabla nesvesnog u njenoj sobi.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site