Divlja zemlja 1. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 1. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 1. epizoda!

Aníbal priređuje zabavu za svoje menadžere i prijatelje. Isabel je vlasnica firme koja organizuje zabavu.Isabel i Aníbal se zaljube i venčanju. Na dan venčanja Isabel izgubi svest, a doctor kaže Aníbalu da stres i gradsko zračenje nisu dobri za njeno zdravlje, te da se moraju preseliti u provinciju. 

Isabel govori  Aníbalu da će moći sada zbog te male nezgode da upoznma njegovu porodicu. . On je predstavlja svojima, otac je vrlo ljubazan, ali majka ne skriva da joj se snaja ne dopada. Amparo kaže Isabel i Aníbalu da će prirediti zabavu u njenu čast. Za to vreme, neprijatelji njihove porodice  Moline upali su u pilanu, a Daniel preti Carlosu puškom. Aníbal kaže Danielu da je hteo ubiti klijenta zbog duga. Daniel odgovori da je to jedini način razgovora s Molinama. Aníbal prigovara ocu da već dugo nije pregledao  račune, jer bi inače primietio da njegov miljenik vodi pilanu u propast.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site