Divlja zemlja 20. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 20. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 20. epizoda!

Carolina kaže Isabel da Carlos nije priznao sina, a sada se u njemu pojavila očinska ljubav. Isabel je savetuje da zatraži Danielovu pomoć, ali ona odgovori da ga ne želi uvlačiti u svoj problem, ponajmanje sada kada više nisu zajedno. Sergio pita Anibala šta je učinio Isabel. Anibal odgovori da ju je Olga lagala i da je ne želi izgubiti jer je voli. Isabel dolazi kod Daniela koji se uznemiri kada je ugleda. Ona mu kaže da mora pomoći Carolini jer joj Carlos želi uzeti dete, a on obeća da će razgovarati s Carolinom. Olga ponovno pokušava uveriti Anibala da ga voli i pritom ga pokuša zavesti. Anibal kaže da je mrzi i izgura je iz kuće. Ona mu zapreti da će zbog toga zažaliti.

Andres govori Danielu da zaboravi Isabel te da je prestane gledati ovako kako je gleda. Daniel je svega svestan, ali kaže da će je uvek voleti. Carlos kaže Carolini da će priznati njihovog zajedničkog sina Adriana.

Sve epizode serije Divlja zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site