Divlja zemlja 22. epizoda! Olga planira da ubije Isabel!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 22. epizoda! Olga planira da ubije Isabel!

By  | 

Divlja zemlja 22. epizoda! Olga planira da ubije Isabel!

Anibal govori majci da je trebala biti diskretnija i da nije trebala poslati Gerarda da prati Isabel. On odluči da provodi više vremena sa ženom. Daniel kaže Carlosu da ne prilazi Carolini i Adrianu. Carlos odgovori da ga on neće udaljiti od sina. Daniel mu govori da Carolinu i Adriana ima ko braniti. Alejandra kaže Ikeru da je među njima bilo neugodnih stvari i da ga ne može gledati kao svog dečka. Anibal želi da se Daniel kloni Isabel. Sergio kaže Isabel da je primetio da između nje i Daniela postoji hemija. Ona kaže da su joj dojadile Anibalove i Danielove svadje i da je najbolje da se udalji od Daniela.

Rodolfo kaže Sergiju da vidi da nije siguran u svoju ljubav prema Teresi. Sergio govori da se boji veridbe s pogrešnom osobom i da je bio srećan s Teresom dok nije shvatio da je ne voli. Teresa je tužna jer se Sergio nije pojavio na veridbi. Olga dolazi Oterima sa namerom da ubije Isabel.

Sve epizode serije Divlja zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site