Divlja zemlja 23. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 23. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 23. epizoda!

Sergio dolazi na svoju veridbu, Teresa mu trči u zagrljaj i kaže mu da se jako zabrinula. Sergio se izvini i da joj verenički prsten. Anibal ugleda Olgu, izvređa je i kaže da ode iz njegovog života jer bi mogla zažaliti. Olga kaže da bi mu mogla jako nauditi i da je se nikada neće rešiti. Iker govori ocu da više neće moliti Alejandru, a pogotovo nakon što ju je video s Urielom. Amador kaže da će Alejandra naslediti veliki imetak, odgovara im da se on oženi s njom. Amparo upozori Alejandru da ako se nastavi viđati s Urielom, on će osetiti najgore posledice. Alejandra kaže Regini da će prekinuti vezu s Urielom kako mu Amparo ne bi naudila.

Anibal pokušava zavesti Isabel, a ona ga odbije. Daniel pokušava voditi ljubav s Carolinom. Neki muškarac pretuče Uriela i upozori ga da Alejandra nikad neće biti njegova. Alejandra ugleda povređenog Uriela. Iker kaže da ga je našao povređenog i da mu je samo hteo pomoći. Teresa zavede Sergija. Alejandra kaže Urielu da ju je baš briga što će reći njena teta i da će ga uvek voleti. Olga kaže Anibalu da je kupila kartu za Mexico. Anibal kaže da je tako najbolje, da zaslužuje slobodnog muškarca.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site