Divlja zemlja 24. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 24. epizoda!Carlos pokuša silovati Isabel.

By  | 

Divlja zemlja 24. epizoda!
Olga kaže Isabel da je lagala, da je Anibal nikad nije hteo zavesti, da je teško bolesna. Izvine joj se i zamoli je da ništa ne govori Anibalu. Alejandra i Uriel se zagrle i poljube. Carolina kaže Isabel da Daniel više ne želi voditi ljubav s njom. Ona sluti da je njemu druga u mislima. Amador kaže Anibalu da Carlos traži više novca za pilanu kako bi uništio njegovu porodicu. Carlos naredi Victoru da učini nešto kako bi Daniel doživeo tešku nesreću.

Sergio kaže Danielu da je zaljubljen u jednu ženu, a to nije Teresa. Daniel mu kaže da se nije trebao veriti ako mu je ta ljubav uzvraćena. Isabel sazna da je jedan radnik pilane povređen i moli Mariju da joj kaže o kome je reč. Carlos pokuša silovati Isabel. Daniel dolazi i udari ga. Daniel kaže Isabel da ne bi trebala sama šetati šumom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site