Divlja zemlja 25. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 25. epizoda! Sergijev život je u opasnosti!

By  | 

Divlja zemlja 25. epizoda!

Alejandra kaže Urielu da sluti da ga je Iker pretukao ili da je poslao nekoga da to učini. Uriel kaže da ne veruje Ikeru. Regina kaže da Iker nije baš tako loš. Sergio kaže Isabel da ne zna kad i kako, ali da se zaljubio u nju. Zanima ga želi li biti s njim nakon što se rastane od Anibala. Ona mu odgovori da se ne rastaje, samo je imala neke razmirice s mužem.

Neutešni Sergio kaže da mu je sve jasno i zamoli je da zaboravi njihov razgovor. Sergio vozi pijan i sudari se s kamionom. Anibal se naljuti kada ugleda Daniela i Isabel u zagrljaju. Isabel ga podseti da su u bolnici. Svi se iznenade kada ugledaju povređenog Sergija. Rodolfo javi porodici da je živ, ali da treba pričekati iduće sate i pretrage. Daniel oseća krivicu zbog Sergiove nesreće.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site