Divlja zemlja 26. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 26. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 26. epizoda!

Rodolfo uspeva stabilizovati Sergija. Amparo okrivi Isabel za sve zlo koje se događa u porodici. Arturo kaže da Isabel nije ništa kriva. Isabel kaže Anibalu da je najvažnije da Sergio preživi jer je bio divan prema njoj, jer je izvrstan lekar i dobar kolega. Anibal joj kaže da će dogovoriti posao, a onda joj se vraća. Carlos govori Silviju da se nesreća dogodila zbog Danielove nepažnje i nudi mu svoju pomoć. Silvio odgovori da mu Arturo Otero daje svu potrebnu pomoć.

Rodolfo kaže Silviju da će ostati paralizovan. Carlos kaže Silviovoj kćeri da će joj u svemu pomagati, daće joj novac ako se odluči prijaviti Daniela. Sergio kaže Isabel da nije smeo iznositi svoja osećanja, da je ispao smešan. Izvine joj se. Ona odgovori da mu nema šta opraštati. Arturo pita Isabel šta se događa između Sergija i nje. Ona kaže da ne razume zašto je to pita.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site