Divlja zemlja 27. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 27. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 27. epizoda!

Isabel potvrdi Arturu da joj je Sergio izjavio ljubav onoga dana kad je doživeo nesreću. Kaže da se napio nakon što ga je ona odbila. Pojašnjava mu da nikada nije dala povoda Sergiju da se zaljubi u nju. Arturo joj kaže da joj veruje jer zna da ne bi varala muža. Uriel kaže Andresu da neće prijaviti Amparo jer ne veruje da je ona naručila njegovo premlaćivanje. Olga pošalje anonimne poruke Anibalu u kojima mu govori da su Isabel i Sergio u vezi. Anibal pita oca zna li šta njegova žena ima sa Sergiom. On kaže da mu se zaklela da nema ništa.

Carlos kaže Carolini da će zatražiti starateljstvo nad sinom. Ona odvrati da ga je godinama ignorisao, a sada ga želi. Carlos odgovori da se svi menjaju i da je s godinama postao senzibilniji. Elisa kaže Fidelu da je Daniel prijavio Carlosa i Victora za Silviovu nesreću. Daniel kaže Isabel da se Sergio ženi uskoro i da će to učiniti samo da zaboravi ženu u koju je zaljubljen. Isabel kaže Danielu da zamoli Anibala za pomoć kako bi spasili pilanu. Daniel kaže da ona zaslepljena ljubavlju prema mužu ne uviđa kakav je on zapravo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site