Divlja zemlja 28. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 28. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 28. epizoda!

Alejandra kaže Amparo i Arturu da se želi upisati na fakultet. Amparo joj kaže da nemaju dovoljno novca za školske troškove. Alejandra odgovori da će sama platiti svoje školovanje. Arturo kaže Amparo da više ne razgovara onako sa nećakinjom. Amparo odgovori da se Alejandra treba udati za Ikera. Alejandra priprema Urielu romantičnu večeru kako bi mu pokazala svoju ljubav.

Sergio govori Isabel da je ne želi u svojoj blizini. Želi je zaboraviti i zato se ženi Teresom. Anibal pokušava ponovno zavesti svoju ženu, a ona ga odbije. On je optuži da je ljubavnica njegovog brata Sergija. Ona kaže da joj je Sergio samo šurak. Anibal govori da će ga ubiti ako se pokaže da je bila s njim. Arturo kaže Isabel da razuveri Anibala da ga vara sa Sergiom.

Sve epizode Divlja zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site