Divlja zemlja 29. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 29. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 29. epizoda!
Anibal pred roditeljima govori Danielu da je pilana ostala bez radnika i ugovora razgovor sa Torregrosom. Daniel kaže da su Moline za to krivi. Uriel kaže Alejandri da je video Amadora kako daje novac muškarcu koji ga je pretukao i da Iker stoji iza svega. Isabel zamoli Anibala da pomogne Danielu da spasi pilanu. Daniel odbije Anibalovu pomoć. Arturo mu govori da nije trenutak za ponos, da Anibal može pomoći.

Daniel se iznenadi kada mu Isabel prebaci jer je rekao Anibalu da je Sergio zaljubljen u nju. Daniel i Anibal se zavade i potuku. Arturo i Amparo se uplaše kada ugledaju pretučenog Anibala. On glumi žrtvu i kaže da ga je Daniel hteo ubiti. Arturo kaže Anibalu i Danielu da je pogrešio kad je mislio da njih dvojica mogu voditi pilanu i da će je radije zatvoriti. Carolina govori Danielu da Isabel više ne voli Anibala i da se zaljubila u drugoga. Anibal u svome ludilu pokuša silovati Isabel.

Sve epizode serije Divlja zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site