Divlja zemlja 30. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 30. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 30. epizoda!

Isabel se oslobodi Anibala i kaže mu da je više ne sme ni dirnuti. Carlos izvuče Victora iz pritvora. Preti mu batinama i ubistvom njegove sestre i nećaka, a onda i njega samoga. Daniel smatra da Sergio zaslužuje Isabel i kaže da odustane od venčanja s Teresom ako voli drugu. Sergio mu govori da Isabel voli drugoga.

Arturo kaže radnicima da im je to zadnji radni dan u pilani jer je odlučio zatvoriti. Arturo kaže Sergiju da je pilana ugašena i da mu je najvažnije njegovo zdravlje. Sergio kaže da su pilana i bolnica ponos porodice Otero. Isabel kaže Carolini da više ništa ne oseća prema Anibalu. Anibal kaže Amadoru da će morati sve ugovore potpisati s pilanom Otero, inače će izvući dokaze protiv njega i neće moći biti ponovno izabran. Carlos kaže Arturu da želi otkupiti njegovu pilanu. Arturo je odbije prodati. Anibal kaže tati da ne mora ugasiti pilanu jer je potpisao ugovor s Amadorom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site