Divlja zemlja 32. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 32. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 32. epizoda!

Carolina kaže Isabel da Carlos uporno želi uzeti njenog sina, da joj Daniel možda neće moći pomoći jer voli drugu ženu. Amparo govori Arturu da je kao suvlasnica pilane odlučila da Anibal bude glavni direktor. Arturo kaže Danielu da Anibal preuzima upravu. Daniel govori da napušta selo. Anibal uverava oca da pilana nikad više neće zaustaviti proizvodnju.

Amparo upozori Anibala da će mu uzeti pilanu bude li učini nešto u korist vlastitih interesa. Arturo moli Isabel da nagovori Daniela da ostane u selu. Isabel i Daniel konačno priznaju jedno drugom ljubav i poljube se. Daniel je poziva da napuste selo. Ona mu prizna da Sergio ima ugrušak u mozgu i da bi mogao umreti. Odluče otići nakon što Sergio ozdravi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site