Divlja zemlja 36. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 36. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 36. epizoda!

Carolina pokazuje Arturu mamina pisma. Kaže da je davao novac njenoj tetki kako bi izdržavala nju i brata jer ga je pekla savest. Arturo priznaje da je voleo njenu majku i da su odlučili zajedno pobeći,ali da se dogodila nesreća. Carolina mu kaže da su ona i brat mnogo propatili zbog njihove veze. Anibal kaže Olgi da je siguran da je ona probušila gume na Isabelinom autu, te da će pregledati snimke s nadzorne kamere. Ako otkriju da je ona kriva, zakune joj se da će je poslati u zatvor. Olga sve poriče.

Amador kaže da traži dokaze kojima ga Anibal ucenjuje. Elisa kaže Danielu da Isabel nije dobra žena ako se spetljala sa šurakom. Da nije vredna da zbog nje on ostavi Carolinu, ali Daniel joj odbrusi da ne govori o nečemu što ne zna. Alba kaže Olgi da je neće prijaviti zbog onoga što je učinila sa Isabelinim autom, ali mora da napusti bolnicu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site