Divlja zemlja 63. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 63. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 63. epizoda!

Anibal želi da pobegne kako bi izbegao hapšenje. Daniel obeća Victoru da će pronaći i ubiti Carolininog ubicu. Rodolfo želi da otac Blas napusti selo, inače će ga biskup prijaviti za njegov nemoral. Arturo sazna da su Daniel i Isabel bili u vezi koja je prekinuta kad je Daniel saznao da je Carolina trudna. Anibal sazna za Danielovu i Isabelinu vezu,pa se potuče s bratom. Anibal ga optuži jer mu je preoteo ženu, a Daniel tvrdi da mu nije nikoga preoteo, nego da ju je on sam izgubio.

Maria kaže Danielu da je Carolina uoči smrti optužila Carlosa za sve što joj se dogodilo. Amparo optuži Isabel jer uništava Anibalov i Sergiov brak. Isabel kaže da joj to nije bila namera i odbacuje krivicu. Amparo joj preti da nikad neće imati mira ako se nešto dogodi nekom od njenih sinova. Carlosa zatvore zbog Carolinine smrti. Elisa mu kaže da je videla da ima mnogo novca na računu te da su Fidel i ona takođe suvlasnici tog novca.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site