Divlja zemlja 66. i 67. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 66. i 67. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 66. i 67. epizoda!

66 epizoda

Amparo kaže Regini da može ostati u njihovoj porodici iako se Alejandra udala i otišla. Regina zahvali i kaže da se nikad nije osećala delom njihove porodice.Albert kaže Elisi da ih Daniel mrzi. Iker otme Renata. Isabel kaže Sergiju da ga nikad neće voleti kao Daniela, da mu samo može ponuditi prijateljstvo.

67 epizoda

Daniel prizna majci i Anibalu da se on i Isabel vole. Anibal mu kaže da mu ne smeta što je uzeo njegove ostatke. Amparo ih
posmatra. Isabel kaže Danielu da nije bio pravi trenutak za objavu. Daniel odgovori da nema razloga da skrivaju svoju ljubav kao da je to nešto loše. Silvia kaže Isabel da je videla Anibala u tužnom stanju. Daniel kaže majci da se tata probudio iz kome, ali da ima amneziju. Iker i Carlos otmu Uriela. Sergio dolazi u selo s teško bolesnom Itzel. Stanovnici prete da će ga linčovati, ali shvate da je on lečnik i da će im pomoći. Amparo kaže Anibalu da će zbog Arturove amnezije ona biti zakonita vlasnica cele imovine. Olga zamoli Daniela da je zaštiti. Isabel ga upozori da je Olga lažljivica i neka je se kloni. Daniel joj govori da ne bude ljubomorna jer on voli samo nju. Pijani Anibal kaže Isabel da Daniel nije bolji od njega. Silom je poljubi, a ona ga odgurne.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site