Divlja zemlja 68. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 68. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 68. epizoda!

Anibal kaže Isabel da može reći Danielu da ju je poljubio. Olga kaže Danijelu  da je Amador Morales pucao u Carolinu. Sergio bunca i zaziva Isabel. Itzel želi da ostane u selu. Sergio joj objasni da je došao samo kako bi suzbio epidemiju. Ona ga pita vraća li se zbog Isabel, a on to poriče. Arturo kaže Amparo da vidi njen trud oko njihovih sinova i njega te je pohvali da je divna žena.

Iker želi da mu Alejandra ustupi svoje nasledstvo kako bi je on prepustio Urielu. Otac Blas kaže Albi da se zbog nje odrekao sveštenstva i da želi sa njom da osnuje porodicu. Blas kaže Rodolfu da će se boriti za svoju kćer i Albu. Daniel kaže Isabel da zna da ju je Anibal poljubio i da mu je to slomilo srce. Isabel mu kaže da je on njena ljubav i da mu je prećutela taj poljubac da se on ne sukobi s bratom. Uriel i Alejandra su oteti. Iker preti da će je silovati. Blas kaže Albi da će dokazati da je Clarita njegova kći. Olga uveri Isabel da je u vezi s Danielom. Amador otme Isabel.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site