Divlja zemlja 69. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 69. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 69. epizoda!

Daniel kaže Anibalu da je Amador oteo Uriela i Alejandru. Anibal kaže da će sve učiniti da ih spasi. Uriel i Alejandra usevaju pobeći otmičarima, ali put ih odvede do provalije. Oboje skoče u nju, a Alejandra dobije udarac u glavu te ostane bez svesti. Amador kaže Anibalu da nije poštovao njihov dogovor. Anibal mu kaže da oslobodi Uriela i Alejandru. Anibal i Daniel se iznenade kada saznaju da je Amador oteo Isabel. Uriel dolazi u bolnicu s Alejandrom koja je bez svesti.

Arturu se vrati pamćenje i optuži Amparo da je sav posao predala zločincu Anibalu. Sergio kaže ocu da je Isabel oteta. Anibal je odlazi spasiti po cenu svog života. Amparo se iznenadi kada joj Regina kaže da su Uriel i Alejandra bili oteti, ali da su uspeli da pobegnu. Rodolfo kaže Urielu i Amparo da Alejandrini vitalni organi ne funkcionišu, te da bi trebali odlučiti hoće li je skinuti s aparata. Isabel se oslobodi od Carlosa. On puca, ali rani Sergija.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site