Divlja zemlja 70. epizoda! Divlja zemlja kraj serije!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 70. epizoda! Divlja zemlja kraj serije!

By  | 

Divlja zemlja 70. epizoda! Divlja zemlja kraj serije!

Amparo kaže Isabel da je Sergio mrtav njenom krivicom. Isabel kaže Mariji da je Alba zlostavlja i da ne razume kako to može tolerisati. Maria joj prizna da je Alba njena kći. Isabel odluči da zauvek ode od Otera. Alba kaže Rodolfu da će ostaviti bolnicu u njegovim rukama jer ona odlazi sa kćerkom i Blasom. Rodolfo joj kaže da i Maria zaslužuje svoje mesto jer je njena majka. Elisa kaže Danielu da je Isabel otišla jer joj je Olga rekla da je s njim u vezi. Daniel sazna da je Anibal svedočio Carolininoj smrti, pa ga napadne. Anibal kaže da se kaje i da će sve priznati.

Arturo kaže Amparo da je samo nju voleo. Narkotrgovci zapale Carlosa živog. Amador, Iker i Claudio su dobili dugogodišnje robije. Amparo kaže Isabel da joj je dugo trebalo da shvati da je posebna žena i Danielova sreća.

Sve epizode serije Divlja zemlja

KRAJ SERIJE

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site