Divlja zemlja 40. i 41.epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 40. i 41.epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 40. i 41.epizoda!
40 epizoda
Isabel sazna da je Arturo lagao Anibala da je Isabel dobro, te kaže Anibalu kako nije trebao lagati. Elisa govori Carolini da je nasela na Carlosovu smicalicu. Carolina joj kaže da će pokušati nagovoriti Carlosa da joj ne uzme sina. Sergio otkriva Anibalu da ima ugrušak u mozgu i da bi mogao umreti, zamoli ga da o tome ništa ne govori. Anibal iskoristi tu informaciju kako bi prisilio oca da proda šumu. Sudija odredi da će Adrian biti kod Carlosa Moline. Carolina je očajna.

41. epizoda
Adrián ne želi otići Carlosu,a Daniel pokušava objasniti dečaku da zasad mora otići s ocem. Pritom mu obeća da će učiniti sve kako bi se vratio majci. Carolina preda sina Carlosu i pokuša da se ubije, a Daniel je spasi. Carlos kaže sudiji da traži potpuno strateljstvo nad Adrianom. Olga priznaje Anibalu da će ostati u gradiću jer ima udvarača. Daniel upozorava Elisu da se prestane mešati u njegov odnos s Carolinom jer to se neće dobro završiti. Isabel okupi celu porodicu Otero kako bi im Sergio rekao za ugrušak u mozgu i operaciju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site