Djevojka sa sela – 28. ep. – Emine je oteta!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – 28. ep. – Emine je oteta!

By  | 

Emine je oteta!

Mahir, Filiz i Nurgul dovode Emine u novu kuću. Mahira prate Džemovi ljudi i izveštavaju ga šta radi, a Džem kaže Zejnep da Husejin zna da je silovao Huliju i da ga je zato prebio, te joj govori joj da će svima uništiti živote. 
Hulija i dalje ne zna o čemu su Ajlin i Kerim razgovarali kad se on vrati kući, ali strahuje da bi zbog ove situacije mogla da se oprosti od porodice. Iako joj ništa ne govori, Kerim se ponaša hladno prema Huliji. Kad se Kaja i Melek smeste u Nilajinu kuću, Mahir i Emine odlaze zajedno kod njih. Mahir jako voli Kaju.
Nurgul i Mahir se opet sretnu na sportskom terenu i Suhejla to vidi i daje Mahiru do znanja da je ljubomorna. Ali Nurgul i dalje pokušava doći do Husejina.
Kerim pita Huliju da li je Ajlin zvala i zna li nešto o tome, na šta ona odgovara da ništa ne zna.
Džem ispituje Zejnep o Emine, ali Zejnep mu kaže da ima plan i želi da ga sasluša. Dok Hulija i Mahir razgovaraju o Ajlin, Mahiru zazvoni mobilni. Glas mu poruči da Emine neće dobiti insulinsku terapiju i umreće, ako on/a ne dobije glavu osobe koja je sad sa njim.
Mahiru preti Džemov čovek da će ubiti Emine ako mu ne kaže što to mulja s Hulijom. Hulija koja je u tom trenutku s Mahirom pomisli da bi Zejnep ili Džem mogli stajati iza tih prijetnji. Mahir dobija adresu na koju treba doći i Džemov čovek mu govori da život njegove majke zavisi o tome kakve će mu informacije ponuditi. Hulija podržava Mahira koji shvata da mora da ode i savetuje ga da dok ona ne sazna ko stoji iza svega da on u početku prenese najmanje štetne informacije. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site