Djevojka sa sela – 29. ep. – Bajram saznaje da je Mehmet Filizin sin!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – 29. ep. – Bajram saznaje da je Mehmet Filizin sin!

By  | 

Bajram saznaje da je Mehmet Filizin sin!

Emine je u tajnoj kući u kojoj je drži Džemov čovek Nedim. Stanje Emine se postepeno pogoršava jer ne dobija insulinsku injekciju.
Džemovi ljudi dovode Mahira kod Džema koji ga ispituje. Mahir obavlja transfer novca koji Džem želi da mu se vrati sa kamatom. Džem dozvoli da Emine primi insulinsku injekciju. Nakon što pronađe uređaj za prisluškivanje, Hulija uspe da ga postavi u Zejnepinu sobu ispod stola. Pošto je saznao da Kemalu treba gotovina, Husejin zamoli Kerima da od Kemala otkupi kafić u kojem radi Melek. Bajram kaže da je to dobra ideja, ali da se ne sme saznati da Husejin stoji iza svega. Kerim planira da dovede Huliju da vodi kafić. Kerim zove advokata i daje primamljivu ponudu pre nego što ode u kafić i razgovara s Kemalom. Kerim shvati da je Kemal zaljubljen u Melek, ali i Kemal je svestan da se Melek i Husejin vole. Kemal kaže da je spreman da proda kafić, da se povlači i da se neće mešati između njih. Husejin saopštava Kerimu da odustaje od Melek, jer mu je najvažnije Džerenino zdravlje i da više neće dopustiti da joj se pogorša stanje. Husejin govori Melek da više ne mogu biti zajedno. Melek kaže da je spremna da učini sve da budu zajedno, jako je tužna. Međutim, Husejin je odlučan, ne može je terati na ustupke. Melek je slomljena. Mahir slaže Filiz i Nurgul da su oteli Emine jer je svojevremeno odradio neki posao za Huliju, pa mu traže da prizna to. Mahir se razneži kad mu Nurgul kaže da se ne brine oko novca i da očekuje pomoć kad god mu treba. Filiz kaže Nurgul da bi mogle biti u opasnosti ako su to Hulijini ljudi. Nurgul u jednom trenutku posumnja u Mahirove reči, ali Filiz to ne prihvata rekavši da se Mahir prodao Huliji i da to neće učiniti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site