Djevojka sa sela – 36. i 37. ep. – Hulija je trudna!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – 36. i 37. ep. – Hulija je trudna!

By  | 

Hulija je trudna!

36: Nurgul ne može da sakrije da ima interes prema Husejinu. Huliji u pomoć priskače neko koga nije očekivala kad negativni događaji počnu da se odražavaju na njeno zdravlje. Hulija sazna da ipak nije pobacila, već da je rodila dete. Takođe saznaje da je trudna, pa bira posebno mesto da to saopšti Kerimu. Malo fali da Zejnep sazna ono što kopka Huliju. Da bi rešila zagonetku, odlučuje da istražuje. S druge strane, Husejin i Melek žele da osnuju zajednički život, ali susreću se sa neočekivanom reakcijom. Filiz se upušta u ljubavnu aferu sa Džemom, uprkos svim upozorenjima koje je dobila od Mahira i Nurgul.

37: Odlučan u nameri da uzme Bahar od Melek, Haluk kreće u akciju koja rezultira otkrivanjem svih tajni iz prošlosti dve sestre. U trenucima svoje sreće, Hulija počinje da sumnja. Nilaj ispriča Huliji da se 10. avgusta 2014. rodilo njeno dete, živo i zdravo, što šokira Huliju. Pošto nije zadovoljna obrazloženjem koje joj daju Melek i Nilaj, odlučuje da svojim metodama dođe do istine. Huliji je opet pozlilo, pa je Mahir vraća u konak i tom prilikom bude prisiljen upoznati ostatak porodice Dževher, a Bajram počne da ga ispituje. Haluk zadaje glavobolje Melek i Nilaj, pa Mahir smišlja plan da ga udalji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site