Djevojka sa sela – 38. i 39. ep. – Džem i Filiz se venčaju!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – 38. i 39. ep. – Džem i Filiz se venčaju!

By  | 

Džem i Filiz se venčaju!

38: Sa namerom da uznemiravaju Melek, Hatidže i Zejnep odlaze u kafić, ali ih iznenadi prizor koji zateknu. Da bi opet osvojila Husejina, Zejnep odlučuje zadati konačni udarac Melek i Huliji. Zahvaljujući Mahiru, Hulija sazna sve što je Melek krila od nje. Zbog Zejnepinih ucena, Melek ostavlja poruku za Kaju kojem kaže da dostavi Huliji pismo koje je nekad napisala i nestaje s vidika. Nakon što saznaje da Kaja čuva pismo u kojem su skrivene tajne između dve sestre, Mahir to pismo preuzima sa namerom da spreči veliku krizu i odluči da pričeka sa svime što Melek želi preduzeti. Pošto joj se ne sviđa Mahirova odluka, Nilaj odlučuje da sama krene u akciju.

39: Dok se Zejnep sprema iskorisiti Džema kao svoj adut, Hulija je u čudu jer u Bajramovoj fioci nalazi jako važan dokument. Nakon što je ostavila Bahar Huliji, Nilaj odlazi bez ikakvog objašnjenja. Kad dovede Džeren kući, a potom tu zatekne Bahar, Zejnep poludi. Džem priredi iznenađenje Filiz i oni se venčaju. Međutim, Hulija je ta koja priredi Filiz pravo iznenađenje. Dokumenati koji su pronađeni u Baharinoj sobi dolaze u Suhejline ruke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site