Djevojka sa sela – od 31. do 35. ep. – Filiz želi starateljstvo nad Mehmetom, Hulija sa Mehmetom napusti kuću!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – od 31. do 35. ep. – Filiz želi starateljstvo nad Mehmetom, Hulija sa Mehmetom napusti kuću!

By  | 

Filiz želi starateljstvo nad Mehmetom, Hulija sa Mehmetom napusti kuću!

31: Hulija odlazi kod sestre nakon što je ponižena pred porodicom. Porodica Dževher trudi se pronaći Kerima. Kad ga pronađe, Kerim traži od Hulije da ode iz njegovog života. Nurgul ubeđuje Filiz da treba pokrenuti sudsku parnicu kako bi dobila starateljstvo nad Mehmetom. Pre svega, Filiz mora dokazati da je Mehmetova majka. Pogođena rastancima, porodica Dževher je iscrpljena.

32: Suhejla zbog Kerimovog odlaska krivi Bajrama, ali naljuti se na Huliju kad sazna istinu. Nakon što pronađe sina i muža, Hulija pada i udara glavom dok se pokušava skriti od Kerima. Ne znajući da je Hulija u nesvesti, Kerim je traži i doziva je govoreći da zna da se skriva negde. On potrči ka njoj videvši je da leži na kamenu. Iako su se pomirili i vratili kući, nešto smeta Hulijinoj i Kerimovoj sreći.

33: Da bi dobila starateljstvo nad Mehmetom, Filiz je pokrenula rat. Da bi dokazala zakonitim putem da je Mehmetova majka, zatraži DNK test.

34: Sud donosi odluku da Filiz mora napraviti test po kojem će dokazati majčinstvo. Saznavši to, Hulija pobesni i uzima Mehmeta dok svi spavaju i napušta kuću. Ne svestan šta se događa, Kerima potrese telefonski poziv u pola noći.

35: Verujući da je Filiz tužila Kerima zbog drugog deteta, Suhejla i ostale žene u kući odlučuju posetiti Filiz kako bi saznale sve detalje i videle drugo dete.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site