Djevojka sa sela – od 42. do 45. ep. – Hulija i Kerim su oteti!

Djevojka sa sela - Hayat Sarkisi

Djevojka sa sela – od 42. do 45. ep. – Hulija i Kerim su oteti!

By  | 
Hulija i Kerim su oteti!
 
42: U potragu za Bahar se uključuju policija i Bajramovi ljudi, dok Mahir vlastitim metodama traži Bahar. Hulija plati otkupninu, ali shvati da dete koje je dobila nije Bahar. Bespomoćna, traži od Bajrama pomoć. Kerima do šokantnog otkrića dovodi jedan trag. Bahar nema iako se otkupnina koja je plaćena za nju misteriozno vraća.  Čitava porodica strepi hoće li pronaći Bahar živu i zdravu.

43: Kad sazna šta se dogodilo Džemu, Hulijine brige se povećaju. Sve šokira tajnovita nesreće u kojoj je Džem izgubio život. Zbog mogućnosti da oni budu optuženi, muški članovi porodice Dževher odlučuju preduzeti mere opreza. Zbog Hulijinih saveta, tenzije između Zejnep i Husejina počinju popuštati, dok se odnosi između Hulije i Kerima pogoršavaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


44: Kad saznaju šta se desilo Melek i Huliji, porodica Dževher se užurbano vraća kući, gde zateknu novi prizor koji ih šokira. Pismo u kom Bahar priznaje Kerimu da je Bahar njena biološka ćerka dospeva u Ajseline ruke.

45: Nakon velike svađe sa Kerimom, Hulija donosi radikalnu odluku. Ne cela porodica ne uspeva da reši taj problem. Otmičari koji su oteli Huliju i Kerima i zarobili ih u kući na planini kriju svoje prave namere. Porodica Dževher misli da su otišli negde da se pomire i ne slute ništa o otmici. Zbog tajne koju im je Melek skrivala, Hatidže i Ajsel se spremaju da se suoče sa njom. Na putu zatiču Husejina na delu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site