Dnevnik ljubavi 12 epizoda,Kamran odlazi u Madrid? - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 12 epizoda,Kamran odlazi u Madrid?

By  | 

pageKamran odlazi u Madrid?

Epizoda pocinje sa Feride I Kamrana, kako Kamran prosi Feride na stepenistu internata, pred svim zvanicama na balu. Kada je Feride htela da odgovori… ubaca se devojka koju je Feride saplela i govori kako ovo nece biti internat vec ljubavno gnezdo, Feride se postidela I odlazi iz zgrade. Neki roditelji devojaka koji su u internatu su se odmah pobunili sto je muskarac usao u internat. Feride se penje na drvo ispred internata kao u detinjstvu. Kamran prilazi Feride, govori joj da ce po odgovor doci sutra samo zato da mu sada ne bi rekla NE.Feride govori da bi to trebao da ucini, Kamran govori da se nadju na istom mestu sutra, Kamran kaze da sutrasnji njen dolazak na isto mesto ce znaciti DA, ona pristaje da se uda za njega.

Nastavnica fransuskog jezika prilazi Kamranu I Feride, nastavnica nagovara Kamrana i Feride da se vrate unutra i gostima prosidbu predstave kao predstavu, i tako izgladili stvari pred roditeljima koji su se pobunili i rekli da internat nije dobar. Feride I Mishel dobijaju kaznu od strane glavne sestre. Sestra govori Feridi i Mishel da su one osramotile njihov internat i da zato dobijaju kaznu, koja ce im se odrediti sutradan.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno