Dnevnik ljubavi 13 epizoda,Feride pristaje na brak sa Kamranom! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 13 epizoda,Feride pristaje na brak sa Kamranom!

By  | 

pageDnevnik ljubavi 13 epizoda

Epizoda pocinje kako se Feride I Kamran srecu. Kamran silazi sa kocije, prilazi Feride. Kamran pita Feride gde je krenula, Feride laze Kamrana i odgovara da je krenula kod tete jer je cula da je bolesna. Kamran govori Feride da je njegova majka potpuno zdrava. Feride govori da se sigurno neko nasalio sa njom. Feride pita Kamrana gde je on krenuo, Kamran odgovara da je krenuo na dalek put. Feride govori Kamranu, zar bi krenuo na dalek put, a da se sa njom ne pozdravi. Kamran odgovara kao da je on njoj mnogo vazan. Feride govori Kamranu da bi trebali da porazgovaraju. Kamran kaže da nema vremena I da zuri na brod.

Feride staje na sred puta, Govori Kamranu da ne ide. Kamran je pita zasto nije dosla na sastanak. Feride govori da je bila pod kljucem, da nije mogla zato doci i da je mogla pobeci odatle naravno da bi dosla. Feride govori da je njen odgovor DA. Kamran je srecan zbog njenog odgovora. Kamran i Feride se penju u kociju.Dzumail efendi ih vozi po parku dok oni pricaju o ljubavi.
Selim je dosao po Nedzmije. Sejftin govori Besime da spakuje stvari njihovoj kcerki da je isprati. Sejftin govori da Nedzmije napusti kucu i da se vise nikad ne vraca. Sluskinje pakuju Nezdmije. Nedzmije odlazi od kuce, otac joj govori da im Alah da starost u jednom krevetu,Sejftin ne zeli da pruzi ruku cerki i odlazi u kucu. Besime se pozdravlja sa cerkom. Sluskinje se pozdravljaju sa Nedzmije, zele joj srecu u braku.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno