Dnevnik ljubavi 15 epizoda,Feride vidi trag karmina na Kamranovoj košulji! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 15 epizoda,Feride vidi trag karmina na Kamranovoj košulji!

By  | 

pageDnevnik ljubavi 15 epizoda

Epizoda pocinje u internatu kako se Feride raspravlja sa ucenicom Valez u spavacoj sobi. Valez govori da Kamran spava sa Neriman dok je ona u internatu. Feride govori Valez da zamukne ili ce je prebiti. Valez je zacutala. Feride tone u razmisljanje. Na vrata Kamranove kuce dolazi Muzgan sa mladim vojnikom koga su Kamran i Feride upoznali kod Muzgan. Muzgan i mladi vojnik govore da su dosli da cestitaju Kamranu na veridbi sa Feride. Muzgan ostaje kod Kamranove kuce, a mladi vojnik govori da ne moze da prespava kod njih i odlazi kod svog prijatelja. Kamran govori vojniku da ce sledeci put prespavati kod njih.

Posto je vojnik otisao Sejftin pita Kamrana da li ima problema sa tim vojnikom, Kamran govori da nema. Sejftin govori Kamranu da ce veridbu ubrzati, veridbu ce obaviti kad Feride bude imala prvi slobodan dan. Kamran i Muzgan dolaze kod Feride u internat. Kamran govori Feride da ce se veriti sutra, Feride se ljuti zbog toga i govori da ima ispite koje mora da zavrsi. Kamran je na ulasku u internat rekao Muzgan da planira da ukrade Feride. Kamran uzima Feride za ruku, izvodi je iz internata i odvodi do jednog drveta u sumi, gde su se igrali u detinjstvu. Feride pita Kamrana da li je proslu noc spavao kod kuce.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno