Dnevnik ljubavi 17 epizoda - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 17 epizoda

By  | 

dnevnik ljubavi

Mishel i Mari odvode Feride u ucionicu, primetile su da sa njom nesto ne valja, govore Feride da im kaze sta joj je. Feride govori da ima osecaj da je neko prati. Feride govori Mishel i Mari da ne sme da kaze nikome ono sto se dogodilo jer ce je tetak i tetka kriviti zbog toga sto se dogodilo, cak je nece ni saslusati. Selim dolazi u internat sa cvecem. Sestra Aleksis salje cistacicu po Feride. Feride dolazi, kad je ugledala Selima uplasila se, sestra Aleksis je to primetila, sumnjicavo je pogledala Selima, izasla u hodnika, ali je ostala u blizini. Selim govori Feridi da mu je zao sto je napao. Feride se odmicala od niega, nije htela da slusa njegove reci.Odjednom je pocela da vice da joj ne prilazi, sestra Aleksis je to cula, odmah je usla u sobu za posete.

Sestra Aleksis je rekla Selimu da napusti internat odmah. Feride se krije iza sestre Aleksis. Kamran se ponovo zaposljava u bolnicu u kojoj je radio ranije. Sestra Aleksis pokusava od Feride da sazna zasto se uplasila od Selima, ali Feride i dalje ne zeli da kaze. Sestra Aleksis je primetila da je Feride i dalje uplasena i uznemirena. Aleksis govori Feridi da ce ona da je otprati do Kamranove kuce. Feride se zahvaljuje sestri Aleksis. Feride odlucuje da isprica Muzgan o napadu Selima na nju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno