Dnevnik ljubavi 17 epizoda - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 17 epizoda

By  | 

maxresdefault

Feride govori da Selim dolazi u internat i stoji pod prozor spavaone, govori da joj je juce presekao put i da ju je napao. Muzgan govori da odmah krenu kod Kamrana i sve mu ispricaju. Feride moli Muzgan da ne govori Kamranu. Muzgan ipak odlucuje da isprica tetki Besime. Besime ulazi u sobu kod Muzgan i Feride. Muzgan govori Besime da sedne jer ce joj Feride nesto ispricati. Feride je ceo dogadjaj ispricala Besime. Besime govori Feride da ne place i obrise suze. Besime govori da ce to one same resiti, ne sme doci do Kamrana i Sejftina.

Besime poverava Feride Jusufu da je odvodi I dovodi iz skole. Besime videvsi Nedzmije sa masnicom na oku odmah je uzima i dovodi kuci. Selim shvativsi da je Nedzmije pobegla uzima pistolj iz fioke i polazi ka Nedzmije. Kamran i Sejftin kad su culi da je Nedzmije u kuci odlaze u kafanu, sa njima vode Dzumaila i Jusufa, zene ostaju same u kuci. Selim dolazi na vrata. Selim kuca. Feride misleci da se Kamran vratio otvara vrata, na vratima ugleda Selima, ali uspeva da ih zatvori. Selim posle duzih ubedjivanja uspeva da ubedi Besime da otvori vrata. Cim je cuo da su se vrata otkljucala Selim naglo gura vrata, vratima udara Besime koja pada na zemlju onesvescena. Selim po kuci juri Feride.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno