Dnevnik ljubavi 18 epizoda,Selim otima Feride! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 18 epizoda,Selim otima Feride!

By  | 

pageSelim otima Feride!

Epizoda pocinje kako Selim juri Feride po kuci. Ostale zene su se zakljucale u Nedzmijinu sobu. Feride ih doziva. Nedzmije pokusava da otkljuca, ali joj se lomi kljuc u bravu. Selim hvata Feride, izvodi je iz kuce,Nedzmije izlazi za njima, moli Selima da pusti Feride. Selim vadi pistolj. Selim puca u Nedzmije, pogadja je u ruku. Selim penje Feride u fiaker i odvozi je.

Muzgan odlazi u kafanu, sve prica Kamranu. Kamran dolazi kod Selimove kuce, ali ga tamo ne pronalazi. Jusuf se raspituje kod Muzgan ko je pomogao Selimu. Muzgan govori da je sa njim bio jedan covek, ali je bilo mracno nije mogla dobro da vidi. Muzgan pita Kamrana da li hoce da pregleda svoju sestru. Kamran govori da nece jer se sve ovo desilo zbog nje. Muzgan govori da nije zbog nje. Muzgan isprica Kamranu sta se desilo pre neki dan kada je Selim presreo Feride u internatu. Kamran je besan sto mu nisu rekle za to.

Kamran i Jusuf polaze da pronadju kocijasa koji je odvezao Selima zajedno sa Feride. Kamran i Jusuf pronalaze kocijasa. Kocijas vodi Kamrana I Jusufa do kuce gde je dovezao Selima i Feride. Kamran i Jusuf ulaze u kucu, ali tamo pronalaze decu koja se svadjaju oko igracke. Kamran pronalazi ukosnicu na ulici koja pripada Feridi.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno