Dnevnik ljubavi 19 epizoda,Kamran i Feride razmenjuju prstenje! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 19 epizoda,Kamran i Feride razmenjuju prstenje!

By  | 

2419361-calikusu9Kamran i Feride razmenjuju prstenje!

Epizoda pocinje kako Kamran ulazi u sobu u kojoj Feride pokusava da se obesi. Kamran joj govori da to ne cini. Selim prislanja pistolj na Kamranovu glavu, Kamran udara Selima, izbija mu pistolj iz ruku. Selim gura Kamrana. Kamran pada na Feride, izbija stolicu na kojoj je Feride stajala. Feride ostaje da visi na konopcu. Kamran hvata Feride i podize je, nekako uspeva da je skine sa konopca. Kamran pristupa vestackom disanju. Kamran posle nekoliko minuta uspeva da ozivi Feride. Kamran dovodi Feride kuci. U kuci su se svi obradovali, ali je Feride utucena zbog svega sto je prozivela.

Kamran govori Muzgan da pomogne Feride da se okupa. Kamran govori Feride da je sada na sigurnom i da moze da se opusti. Kamran govori svom ocu da mora da pronadje Selima kako bi Feride bila sigurna. Sejftin govori Kamranu da je najbitnije da je spasio Feride i da sad nije vreme za Selima. Kamran govori da mora da ga pronadje i kazni kako bi Feride bila sigurna da joj ne moze vise nista. Kamran polazi sa Jusufom da pronadje Selima. Kamran pre polaska govori Muzgan da bude u sobi sa Feride kako ne bi bila sama. Sejftin I Besime govore Kamranu da ne ide. Kamran govori da se on sam mora pobrinuti da Selim bude uhvacen, jedino tako ce biti zadovoljan.

Kamran dolazi do prosijaka koji mu je pokazao gde se krije Selim. Kamran se nada da ce ga ponovo odvesti do Selima ako ga prate. Prosijak odlazi u Selimovu labaratoriju, tamo postavlja zamku sa puskom, kad otvore vrata da puska opali i ubije onog ko otvara vrata. Srecom Kamran je video kanap kojim je puska bila vezana za obarac. Kamran izbegava metak otvorivsi vrata motkom. Nastavljaju da prate prosijaka. On ih dovodi do Selima na obali mora odakle je planirao da pobegne camcem.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno