Dnevnik ljubavi 22 epizoda - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 22 epizoda

By  | 

maxresdefaultDnevnik ljubavi 22 epizoda

Epizoda pocinje kako Neriman kuca na vrata, Kamran otvara vrata zajedno sa Feride i ugledaju Neriman i njenu sluskinju Munevar. Feride pita Kamrana zar si nju zvao na veceru. Neriman kaze da joj ne treba poziv da dodje u svoju kucu. Feride zacudjeno gleda dok je Kamran ostao nem i ne progovara nista. U tom trenutku do vrata dolaze Sejftin, Besime, Muzgan i Nedzmije, misleci da je stigla Azelja nova vlasnica kuce. Besime pita sta radi ova zena u njenoj kuci. Neriman pita Sejftina da li ce on da im objasni ili ce to ona da uradi i govori Sejftinu pred svima ,,muzicu moj,,. Feride trazi od svog tetka da im objasni zasto je ozenio Neriman. Sejftin to ne zeli da kaze jer ne zna da Feride zna da je Neriman trudna. Sejftin govori laz da se on i Neriman vec neko vreme vidjaju, da se zaljubio u nju i da je sada ozenio. Feride govori da je to laz, da je njen tetak dobar covek i da tako nesto ne bi ucinio.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Besime je ocajna, odlazi u svoju sobu i pakuje svoje stvari. U medjuvremenu dolazi Azelja na veceru sa svojom sluskinjom. Neriman se pred Azeljom ponasa kao gazdarica kuce. Kamran u razgovoru sa svojim ocem odlucuje da isprica Feridi o Nerimanovoj trudnoci. Na izlasku iz Sejftinove sobe Kamrana docekuje Neriman. Neriman se priblizava Kamranu. Kamran je gura rukom od sebe, u tom trenutku Kamran i Neriman cuju pricu Feride i Muzgan. Feride govori Muzgan da Kamran ima veze sto je Neriman dosla u kucu. Feride govori ako su Kamran i Neriman i dalje u vezi, jednostavno ce otici i nece se okrenuti za njim. Kamran je sve to cuo, a zajedno sa njim i Neriman. Kamran ulazi u Feridinu sobu. Feride govori Kamranu da joj kaze zbog cega je Neriman u njihovoj kuci.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site