Dnevnik ljubavi 24 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 24 epizoda

By  | 

hqdefaultDnevnik ljubavi 24 epizoda

Epizoda pocinje sa Kamranom i Feride u drvenoj kuci u sumi. Kamran govori Feridi da se plasi da ce je izgubiti. Feride govori da je nece izgubit. Izgubice je samo ako je izda. Kamran se predomislja i ne govori Feride da Neriman ceka njegovo dete. Kamran se prepusta romanticnom trenutku sa Feride. Besime je rekla Azelji da Neriman ceka Kamranovo dete. Sejftin dolazi kod Besime da je moli za oprostaj. Sejftin govori Besime da je saznao istinu. Sejftin pita Besime zasto je potvrdila da je ona rekla Feride za Nerimanovu bebu. Besime odgovara da je on trebao da zna da to ona nikad ne bi rekla. Sejftin moli Besime da se vrati kuci. Besime odgovara Sejftinu da bi se ona vratila kuci, on mora prvo da otera Neriman, pa onda nju zavesti i vratiti je kuci.

Kamran i Feride se prisecaju svojih zajednickih trenutaka. Azelja odlucuje da kaze Feridi da Neriman ceka bebu njenog verenika. Krece u internat. Besime je cula Azelju da ce reci Feride za Neriman. Besime se pretvara da joj nije dobro kako bi sprecila Azelju da ode u internat i kaze Feride. Azelja je cvrsto resila da isprica Feridi da Kamran i Neriman cekaju bebu. Azeja salje svoju sluskinju u Kamranovu kucu kod kalifa, da sazna gde je Feride. Azeljina sluskinja saznaje gde je Feride I to govori Azelji. Azelja odlucuje da ode ujutru kod Feride. Besime govori Muzgan i Jusufu da ce Azelja reci Feridi da Neriman ceka Kamranovo dete. Muzgan govori ako vec mora da sazna, bolje je da sazna od Kamrana. Besime salje Jusufa da ih izvede iz kuce u sumi pre nego sto dodje Azelja. Kamran zeli da se on i Feride odmah vencaju, ali ona ne zeli da napusti skolu.Kamran i Feride piju caj od lipe, kad neko kuca na vrata. Kamran pita Feride da li ocekuje nekog. Feride odgovara da ne ceka nikog. Kamran pita ko je, ali niko ne odgovara.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno