Dnevnik ljubavi 28 epizoda - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 28 epizoda

By  | 

14102Dnevnik ljubavi 28 epizoda

Epizoda pocinje sa Feride koja je zavrsila predavanje maloj Guldze. Murat – Guldzin otac zeli da upozna Feride. Guldzina dadilja govori Feride da Murat zeli da popije kafu sa njom. Feride govori da ona ne zeli da popije kafu sa njim i odlazi. Murat govori dadilji da odmah dovede Feride nazad. Dadilja stize Feride i vraca je nazad govoreci da nesto nije uredu sa Guldze. Feride se vraca, ali ubrzo shvata da je prevarena da se vrati i upozna sa Muratom. Feride ulazi u Muratovu radnu sobu. Murat govori da je skuvao dve kafe i zeli da popije sa njom.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Feride odgovara da onda moze popiti obe kafe jer ona nece piti kafu sa njim. Murat ustaje, pruza ruku Feride i predstavlja se. Feride se pozdravlja sa njim, govori svoje ime i ljutito odlazi. Kamran saznaje od Jusufa da je Feride pocela da radi. Jusuf govori da je on licno odveo do te kuce u kojoj radi. Kamran odlazi do te kuce. Kamran kuca na vrata. Murat otvara vrta. Kamran ljutito govori Muratu da Feride vise nece predavati u njegovoj kuci. Murat govori da ce morati da radi jer je platio tri meseca unapred. Kamran nudi Muratu novac za tri meseca koje je platio. Murat to ne prihvata. Murat govori da ce otkaz morati licno da da Feride. Murat zatvara vrata Kamranu.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site