Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 221. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 221. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 221. deo
Sutradan su se Miti i Akaš spremili da idu u gradić i da kupe zmajeve. Sluga je Akašu objašnjavao gde ima najbolji izbor. Miti je Akašu rekla da će ga čekati ispred garaže. Garaža se nalazila u podzemnom delu kuće (podrumskom delu), a vrata su se nalazila iza kuće. Vrata od garaže su bila otvorena i Miti se iznenadila koliko je velika. Polako se spuštala izbetoniranom kosinom i stala. Videla je veliki kombi, a iza kombija je stajao parkiran manji kamion. Do kombija su stajala dva automobila. Čudila se šta sve od vozila poseduje baka i pitala se ko sve to vozi. Zatim je Miti prišla bliže kombiju da ga bolje pogleda. Ugledala je i motor koji je stajao između kombija i automobila. Bio je umotan jednom tanjom ciradom i povezan kanapom. Stajala je pored motora i samo što nije zaplakala, tuga joj se ogledala na licu. Pitala se zašto ga sluga i Akaš nisu nekome poklonili. Čim je došao Akaš Miti ga je odmah pitala za motor, zašto je još uvek tu, obećao joj je da će ga se rešiti.
Akaš: “Miti, sluga i ja smo ga juče tu privremeno stavili, ali sklonićemo ga negde u neki ugao garaže. Nemoj se ljutiti, ali oboje smo došli do zaključka da nam on u nekim situacijama može biti potreban. Možda ćemo ponekad on i ja motorom obilaziti dolinu zbog lovokradica, a i naš sin raste, možda će želeti da ga vozi. Ja ću ga zakamuflirati i ti ga više nećeš videti.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno