Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 224. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 224. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 224. deo
Akaš nije dugo ostao u kabinetu, izašao je napolje i video da su ovi daleko otišli. Ugledao je na travi svog zmaja na kojem je stajao kamen i izvukao ga je. Potrčao je ka njima, odmotavajuci kanap sa držača da bi zmaj leteo što više u visinu.
Prišao je Miti: “Evo, stigao sam!”
Miti: “Ima li nekih problema?”
Akaš: “Nema Miti, sve je u redu.”
Miti se nasmejala, a onda ga je zamolila da se udalji od nje, jer ne želi da im se zmajevi opet umrse. Nasmejana je otrčala od njega. Akašu je to i odgovaralo, da Miti ne primeti koliko je zabrinut. Puštao je zmaja da leti visoko i gledao u njega povremeno moleći se. Ali kada bi pogledao u pravcu Miti i video da se smeje i da je srećna, smejao bi se i on.
Sutradan je vetar opet bio povoljan i opet su uživali puštajući svoje zmajeve. I deca i Miti su trčali sa zmajem i bili nasmejani i srećni. Miti se najviše smejala kada bi bežala od Akaša. On bi trčao za njom govoreći joj da bi voleo da im se zmajevi opet spoje i njihovi kanapi opet uvrte pa da ih zajedno odmrse. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno